Despre noi - Tanna
Cos cumparaturi

Ai o nelamurire: +40 745 652 696

Transport gratuit comenzile peste 400 lei !

Retur in primele 14 zile

Despre noi

Atelier Tanna

“Fiecare sfarsit este un nou inceput.”

Asa se spune, asa este… In viata apar momente cand avem impresia ca ceea ce am cladit, s-a ruinat, dar, daca suntem capabili sa o luam de la capat, sa luptam cu noile provocari, vom trai bucuria cunoasterii unui nou inceput: asa s-a nascut Tanna.

Atelier Tanna este un mic atelier de creatie, localizat intr-un orasel din Romania, care a reusit sa adune cateva persoane creative, muncitoare si cu un oarecare talent in marochinarie.

Tanna inseamna pasiune pentru produse din piele naturala (posete, genti, rucsaci, accesorii, atat pentru femei cat si pentru copii).

Producem in serii limitate, Tanna nu este o fabricuta, nu se lucreaza produse in serii mari.

Dorinta clientului e importanta si personalizam produsele in detaliu, la cerere: incepand de la culoare, imprimeuri folosite, combinatii, dimensiune.

Satisfactia unui proiect reusit e mare, cand vezi cum dintr-o idee, se materializeaza produsul in atelier.

Ne placem sa credem ca suntem autodidacte, toate produsele Tanna fiind construite fara o baza speciala in acest domeniu.

Lucram intens la un tipar, de obicei zile la rand, testam pe mai multe produse pana sa apara exponatul finit. .Uneori il reconstruim dupa luni de zile in care realizam ca parca ii lipseste ceva.

Cand esti pasionat de ceva, muncesti si inveti din greseli, fara sa iti pierzi motivatia, te adaptezi si improvizezi.

Desi lucram produsele manual, inca de acum 5 ani, credem cu tarie ca fiecare zi ne invata ceva nou.

Fiecare taietura, lipitura sau cusatura va aduce intotdeauna un produs mai bun decat cel de ieri, de aceea ne-am bucura daca ati reveni cu feedback care sa ne ajute sa imbunatatim calitatea produsele noastre.

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 400 Ron

RETUR

In primele 14 zile

PERSONALIZARE GRATUITA

Alege ce culori doresti