Politica retur - Tanna
Cos cumparaturi

Ai o nelamurire: +40 745 652 696

Transport gratuit comenzile peste 400 lei !

Retur in primele 14 zile

Politica retur

Retur in cazul produselor nepersonalizate

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.Cheltuielile de transport pentru livrarea produselor catre client nu se returneaza, clientul urmand a primi contravaloarea produselor achizitionate.

In cazul in care comanda initiala a beneficiat de transport gratuit si clientul returneaza unul sau mai multe produse din comanda, astfel ca comanda finala va avea o valoarea sub pragul impus pentru a beneficia de transport gratuit , suma de 25 lei aferenta unui transport, de care clientul a beneficiat de gratuitate, se va scadea din valoarea rambursata.
Returul nu se va accepta daca produsul prezinta urme de purtare/folosire, daca nu se preda in aceeasi stare in care a fost livrat sau prezinta defecte care nu au fost prezente la livrarea produsului.Produsul trebuie impachetat in hartie/bule sau in cazul in care a fost livrat in saculetul personalizat textil, ambalat in cutie de carton, asemanatoare cu cea primita, fara a fi inghesuit si fara a se turti sau schimba forma.Va rugam asigurati-va ca produsul nu se livreaza in punga de hartie sau plastic.

Pasii pentru retur:

1.completati formularul online prin care anuntati intentia de retur

2.scompletati formularul scris in cazul pantofilor/sandalelor primit in cutie.

3.pregatiti coletul corespunzator, in cutie, asigurandu-va ca produsul este protejat.

4.livrati catre noi prin curier ales

Returul se trimite prin curier ales de catre client doar la punctul de lucru cu urmatoarele date: Reghin, Jud Mures, Str Pandurilor Nr 108, tel 0745652696.Returul nu se trimite cu plata transportului la destinatar sau cu returnarea sumei de achitat ca si ramburs.In cutie este obligatoriu sa puneti formularul de retur listat de pe site sau completat cel din cutie.Inainte de a trimite produsul retur, este nevoie sa completati online formularul, anuntand intentia de retur.
Returnarea contravalorii produselor comandate si returnate (NU si a transportului achitat initial) se va face strict in cont bancar completat in formularul de retur, in termen de maxim 14 zile lucratoare.
Formularul de retur il gasiti aici.

In cazul in care, pentru categoria de pantofi /sandale marimea nu este potrivita, puteti solicita schimb de marime.In aceasta situatie, va rugam completati formularul de retur ONLINE , bifati casuta cu SCHIMB, completati produsul si marimea dorita pentru schimb.In termen de maxim 7 zile lucratoare, un curier va veni si va aduce un alt colet, preluand in acelasi timp marimea nepotrivita de la dvs.Costul aferent schimbului(35 lei-tur retur)va fi adaugat ca si suma de ramburs.In cazul unui schimb, dupa completarea formularului online, noi vom trimite catre dvs o alta pereche prin curier si dvs veti preda cand primiti schimbul, marimea nepotrivita curierului.

 

Dreptul de returnare in cazul produselor aflate la reducere , lichidare stoc sau outlet.

Intrucat unele produse sunt capete de stoc, nu se vor mai realiza,returnate de catre client, dar in perfecta stare de utilizare sau pur si simplu avem o campanie de reduceri(reduceri aplicate atat produselor personalizate cat si nepersonalizate, acestea nu se pot SCHIMBA, dar pot fi returnate si clientul primeste contravaloarea produselor achizitionate.

Dreptul de returnare in cazul produselor personalizate:

Conform OU 34/2014 privind drepturile consumatorilor ne rezervam dreptul de a a refuza returnarea pentru:-Produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.Aceste modificari pot fi si minore, de genul:schimbarea culorii accesoriilor metalice din auriu in argintiu.
In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment.

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 400 Ron

RETUR

In primele 14 zile

PERSONALIZARE GRATUITA

Alege ce culori doresti