Rucsac din piele naturală Lotus – Vișiniu

245.00 lei

Un rucsac deosebit, rucsacul din piele naturală Lotus într-o superbă nuanță de vișiniu, se remarcă atât prin design, cât și prin nuanța de piele folosită, potrivit pentru persoanele energice, care adoptă un stil sport-urban. Este realizat din piele naturală de bună calitate și este accesorizat cu o bandă lată.

(O recenzie client)

Livrare gratuita peste 350 ron.

  • Livrare in 5-7 zile lucratoare pentru produsele cu precomanda
  • Toate produsele Tanna sunt lucrate manual, dupa primirea comenzii
  • Produsele pot fi personalizate prin alegerea culorilor

Este un rucsac deosebit, atât prin design, cât și prin nuanța de piele folosită, ideal pentru persoanele energice care adoptă stil sport-urban. Este un rucsac din piele naturală de înaltă calitate și accesorizat cu o bandă lată, dispune de un compartiment încăpător și este dotat cu un buzunar interior cu fermoar, iar în interior este căptușit cu material textil. Rucsacul își mărește ușor volumul în cazul în care cureaua lată se întoarce pe spate, iar tu te poți bucura de tot spațiul fără să cari cu tine multe genți și bagaje.

Oricine a observat vreodată o floare lotus pe un iaz, nu a putut să nu remarce frumusețea și eleganța acestei plante rafinate. În religii precum budismul și hinduismul, lotusul a ajuns să fie asociat cu frumusețea. Asemenea plantei, rucsacul Lotus din piele naturală lucrat în atelierul Tanna cu materiale de foarte bună calitate și atenție la cele mai mici detalii va adăuga un strop de frumusețe ținutei tale. Culoarea sa vișinie este una caldă și poate avea un efect excelent asupra ținutei dacă este asortată cu culorile potrivite. Pentru a scoate în evidență reflexele de roșu ale acestei culori sunt recomandate cremul, griul, bleumarinul sau verdele închis.

Dimensiunile sale sunt avantajoase pentru doamnele și domnișoarele mereu pe fugă, care au nevoie de spațiu pentru a purta după ele anumite lucruri în fiecare zi (cum ar fi agenda, fardurile preferate, o carte, o tabletă etc). Astfel că rucsacul din piele naturală prezentat atinge o lățime de 25 cm, o bază de 12 cm și o înălțime de 28 cm.

Acest rucsac este disponibil si in culoarea Auriu Dark

Tanna este producător român de genți și poșete din piele naturală.

Nota: in functie de setarile si intensitatea luminozitatii ecranului/display-ului, culoarea de piele poate avea usoare modificari de nuanta.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

1 recenzie pentru Rucsac din piele naturală Lotus – Vișiniu

  1. Cazacu Camelia

    Bună ziua! Îmi place ff mult acest rucsac! Din descrierea dumneavoastră înțeleg că nu are un buzunar și pe exterior? Mulțumesc! Cazacu Camelia, Galați

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.