Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Avion

180.00 lei

Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „Avion” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat copiilor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii gri este ideal pentru grădiniță sau școală.

Categoria rucsacuri copii contine doar produse personalizate, prin alegerea culorilor, modificarea decorului si adaugarea de nume. Acestea se realizeaza pe baza de comanda in 1-3 zile lucratoare. Produsele personalizate nu se pot returna sau schimba.
Product total
Options total
Grand total

Livrare gratuita peste 400 ron.

  • Livrare in 5-7 zile lucratoare pentru produsele cu precomanda
  • Toate produsele Tanna sunt lucrate manual, dupa primirea comenzii
  • Produsele pot fi personalizate prin alegerea culorilor

Rucsac personalizat copii din colectia Kinder

Micul tău pilot are acum ocazia să țină tot timpul alături de el avionul preferat care să îl poarte în orice aventură dorește. Astfel, a luat naștere rucsacul personalizat decorat cu avion și cu numele său, ideal pentru plimbări, excursii, mers la grădiniță sau școală.

Cântecelul „Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor” capătă altă tonalitate cu ajutorul acestui rucsac din piele naturală realizat manual. Dacă băiețelul tău visează să devină pilot sau, pur și simplu, adoră avioanele de jucărie, atunci va avea nevoie de un astfel de rucsac. În plus, cum va putea să-și transporte avionul preferat peste tot dacă nu într-un rucsac personalizat?

Rucsacul din colecția Kinder, Avion, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, dar și jucăria preferată a acestuia. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuțului tău. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm.

Este suficient de mic pentru ca acesta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Informații suplimentare

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Avion”