Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Excavator

175.00 lei

Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „Excavator” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat copiilor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii albastru este ideal pentru grădiniță sau școală.

Disponibil pentru precomandă

Categoria rucsacuri copii contine doar produse personalizate, prin alegerea culorilor, modificarea decorului si adaugarea de nume. Acestea se realizeaza pe baza de comanda in 1-3 zile lucratoare. Produsele personalizate nu se pot returna sau schimba.
Product total
Options total
Grand total

Livrare gratuita peste 350 ron.

  • Livrare in 5-7 zile lucratoare pentru produsele cu precomanda
  • Toate produsele Tanna sunt lucrate manual, dupa primirea comenzii
  • Produsele pot fi personalizate prin alegerea culorilor

Rucsac personalizat copii din colectia Kinder

Probabil cei mici care au avut plăcerea să construiască diverse personaje și obiecte din cuburi LEGO au dezvoltat o curiozitate despre arta construitului și ce presupune ea. Pentru micii curioși fascinați de construcții, am realizat un accesoriu ideal de care cu siguranță se vor bucura – un rucsac cu un utilaj de construcție.

Astfel că pot să ia după ei toate materialele necesare pentru a deveni niște mici constructori oriunde vor merge. Spre exemplu, pentru locul de joacă pot să ia alături de ei o găletușă și o lopețică cu ajutorul cărora să construiască o mic caste de nisip. Cine știe? Poate în viitor, copilul tău, va deveni un arhitect foarte priceput.

Rucsacul din colecția Kinder, Excavator, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuțului tău. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm. Este suficient de mic pentru ca acesta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Informații suplimentare

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Excavator”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *