Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Winnie

175.00 lei

Rucsac Winnie din piele naturala, colectia Kinder
Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „Winnie” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat copiilor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii roșu este ideal pentru grădiniță sau școală.

Disponibil pentru precomandă

Categoria rucsacuri copii contine doar produse personalizate, prin alegerea culorilor, modificarea decorului si adaugarea de nume. Acestea se realizeaza pe baza de comanda in 1-3 zile lucratoare. Produsele personalizate nu se pot returna sau schimba.
Product total
Options total
Grand total

Livrare gratuita peste 400 ron.

  • Livrare in 5-7 zile lucratoare pentru produsele cu precomanda
  • Toate produsele Tanna sunt lucrate manual, dupa primirea comenzii
  • Produsele pot fi personalizate prin alegerea culorilor

Rucsac Winnie pentru copii, din colectia Kinder

Winnie the Pooh este un alt personaj preferat de generații întregi ce copii, care a poposit pe rucsăcelele pentru copii de la Tanna. Dacă vrei să îi oferi celui mic un rucsac special, drăgălaș, cu unul dintre personajele sale preferate, atunci este momentul să personalizezi acest mod de rucsac pentru copii.

Dacă cel mic nu a avut ocazia că îl cunoască pe celebrul ursuleț, spune-i o poveste cu el și oferă-i acest rucsac. Apoi, el va merge în cercul lui de prieteni și va împărtăși din ineditele povești ale lui Winnie, copilul tău devenind rapid centrul de atenția al tuturor.

Nu este un rucsac în care să pui mierea, dar poți pune tot ce are nevoie copilașul tău în fiecare zi (inclusiv o gustare dulce).

Rucsacul din colecția Kinder, Winnie, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuțului tău. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. Astfel că, este suficient de mic pentru ca acesta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Informații suplimentare

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Winnie”