Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Albinuța

180.00 lei

Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „Albinuță” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat copiilor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii albastru deschis este ideal pentru grădiniță sau școală.

Categoria rucsacuri copii contine doar produse personalizate, prin alegerea culorilor, modificarea decorului si adaugarea de nume. Acestea se realizeaza pe baza de comanda in 1-3 zile lucratoare. Produsele personalizate nu se pot returna sau schimba.
Product total
Options total
Grand total

Livrare gratuita peste 400 ron.

  • Livrare in 5-7 zile lucratoare pentru produsele cu precomanda
  • Toate produsele Tanna sunt lucrate manual, dupa primirea comenzii
  • Produsele pot fi personalizate prin alegerea culorilor

Rucsac personalizat copii din colectia Kinder

Așezată frumos pe rucsăcelul de culoare albastră, albinuța jucăușă îl însoțește pe micul Octavian în aventurile zilnice, fiindu-i mereu alături! Indiferent că acesta merge la grădiniță sau la școală, în parc sau în vizită la rude, albinuța este întotdeauna lângă el. Albinuța este semn de hărnicie și cu această ocazie poți să-i prezinți celui mic stilul de viață al acestora și să îl compari cu al oamenilor, făcându-l să-și dorească să fie o micuță albinuță silitoare, care este atentă la explicațiile doamnei educatoare sau ale doamnei învățătoare.

Modelul fantezist se asortează cu uniforma școlară, făcând-o mai veselă și mai atractivă. Dar se împacă bine și cu ținutele de joacă sau de mers la rude în vizită. Oricum ar fi, copilul tău poate să poarte după el jucăria preferată și tot ce-și dorește pentru a fi fericit.

Destul de încăpător pentru a transporta rechizitele sau jucăriile de care nu se poate despărții cel mic, Rucsacul din colecția Kinder, Albinuța, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm.

Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un rând de haine subțiri, un penar și câteva caiete sau un pachet de șervețele. Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm. Este suficient de mic pentru ca acesta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuțului tău. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Informații suplimentare

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Albinuța”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *