Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Unicorn

250.00 lei

Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „BabyUnicorn cu aripi” este lucrat manual în atelierul Tanna.

Produsul este destinat fetițelor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm.

Modelul de rucsac pentru copii roz este ideal pentru grădiniță sau școală.

Categoria rucsacuri copii contine doar produse personalizate, prin alegerea culorilor, modificarea decorului si adaugarea de nume. Acestea se realizeaza pe baza de comanda in 1-3 zile lucratoare. Produsele personalizate nu se pot returna sau schimba.
Product total
Options total
Grand total

Livrare gratuita peste 400 ron.

  • Livrare in 5-7 zile lucratoare pentru produsele cu precomanda
  • Toate produsele Tanna sunt lucrate manual, dupa primirea comenzii
  • Produsele pot fi personalizate prin alegerea culorilor

Rucsac BabyUnicorn din colectia Kinder

În poveștile copilăriei, unicornul este creatura mitică care nu lipsește din prea multe basme. De o frumusețe rar întâlnită care a inspirat numeroase povestioare pentru cei mici, unicornul poate deveni companionul fetiței, fiind alături de aceasta în orice aventură plină de zâmbete cu ajutorul acestui rucsacul BabyUnicorn cu aripi! Astfel, unicornul va fi prezent în momentele cele mai importante ale micuței tale, ca un simbol norocos, care o va proteja de supărare.

Spune-i o poveste personalizată atunci când îi oferi în dar acest rucsac din piele naturală. Povestește-i despre aripile magice ale unicornului și despre cornul care ascunde secrete nebănuite. Va adora rucsacul grație rozului special ales pentru mici prințese și modelului atent lucrat.
Rucsacul face parte din colecția Kinder, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, dar și jucăria preferată a acestuia. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuței tale. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia. Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru micuța ta, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm. Suficient pentru ca aceasta să-l poată purta cu grație, dar și pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Informații suplimentare

Greutate1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Unicorn”